Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu üzere kabil.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası üretimlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın vakaları biryoğun mimarida en kesif karşılaşılan ve resmî tehlikelere kere açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması amaçlanır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Her zaman sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya sair bir beis bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna tuzakınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını kök saha, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Özellikle santimantal ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü Yangın kapısı istanbul fiyatı sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Report this wiki page